CORANA ACTIES


TWEEDEHANDS SPELVERKOOP

Omdat we gesloten zijn vanwege het coronavirus is het Glas niet eens halfvol te noemen. Wil je ons op een leuke manier een klein beetje steunen in deze tijd? Koop een spel!


We hebben een paar honderd spellen in de kelder liggen. Veel te veel voor het café. Druk op de knop hierboven en je ziet meteen welke spellen we te koop hebben gezet. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wanneer een spel verkocht is proberen we zo snel mogelijk een nieuw spel online te zetten.


We nemen alleen bestellingen in de gemeente Deventer aan. We komen het spel namelijk thuis bezorgen. Dan kunnen we meteen weer even bijpraten zodat je een beetje het gevoel hebt contact te hebben met jouw huiskamerkroeg! Links en rechts hebben de spellen wellicht een kleine beschadiging, maar weet dat je het Glas er mee helpt.


ROSITA'S KEUKEN


Rosita houdt van koken en we geven jou vanaf deze week de kans om van een lekkere afhaalmaaltijd te genieten. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag staan we voor je klaar, met wekelijks een ander menu. Kijk hier voor het menu van deze week en laat ons weten of je er gebruik van wil maken door een berichtje te sturen naar 06 14 930 930 of door het formulier in te vullen.


We hebben de keuken flink uitgebreid in de afgelopen weken. Straks, wanneer we weer open gaan hebben we nieuwe snacks en lanceren we een te gekke snack in het weekend. Elke woensdag kan je dan van onze kroeghap genieten.

CAFE HET GLAS IN LOOD - NIEUWE MARKT 4 - 06 15 330 440 - 7411 PA - DEVENTER - INFO@CAFEHETGLASINLOOD.NL